• Tina Holland
  • Senior Quantity Surveyor
  • Synergy Bath

Stowe Western Suite, State Dining Room Ceiling

Since January 2021 conservators have been hard at work on a scaffolding deck, restoring and conserving the gold-leaf painted ceiling in the State Dining Room.

Posted in: Synergy Bath on 7/10/2021

Share

Linkedin
Twitter
Facebook
G+
Email
  • Tina Holland
  • Senior Quantity Surveyor
  • Synergy Bath

Restoration of the Temple Room at Stowe House

In May 2020 work started on the next phase of work to the historical State Rooms at Stowe School.

Posted in: Synergy Bath on 12/4/2021

Share

Linkedin
Twitter
Facebook
G+
Email
  • Tina Holland
  • Senior Quantity Surveyor
  • Synergy Bath

Dyrham Park – The Old Staircase

Dyrham Park Rework’d and is part of the National Trusts plans to reinstate 17th Century elements to Dyrham House, creating an improved experience for visitors to this historic country house and garden.

Posted in: Synergy Bath on 2/6/2020

Share

Linkedin
Twitter
Facebook
G+
Email