Our Projects: Reward Gateway

This office refurbishment project pushed the boundaries of modern workplace design. The agile workspace features areas for collaboration, teamwork and quiet, private thinking in recognition of the different activities all staff do during the day.

Rather than assigning staff to fixed desks, they are free to choose where to sit depending on what they are doing. Quiet reflection rooms are available for focus and thought. A state-of-the-art video studio supports the production of transparent and human communications for its employees and customers. Meeting rooms are equipped with the latest cable and controller-free video conferencing from Silicon Valley startup Highfive, helping the 85 London-based employees to more easily collaborate with the 350 person global workforce located across the United Kingdom, Bulgaria, Australia, Macedonia, and the United States.

  • Client: Reward Gateway
  • Sector: Commercial
  • Services: Employers’ Representative
  • Contract: £800,000

< Back to projects